Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną
Need a wegetariańska przystawka? Tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 864 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka sera ricotta, rozmaryn, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 131 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison, Deborah Madison pieczona zupa z dyni, gruszki i imbiru, oraz Sałatka z soczewicy Deborah Madison.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj squash, smażyć przez 1 minutę lub tak, aby ogrzać, następnie dodać plusk wody i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż squash jest miękka, o 3 protokół.
Zdjąć pokrywkę, dodać rozmaryn i skórkę z cytryny, wrzucić do dyni, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Lekko posmaruj pokrojoną powierzchnię kawałków bagietki oliwą z oliwek,następnie tostuj na złoty kolor i chrupiący. Gdy chleb jest gorący, przetrzyj pokrojone powierzchnie czosnkiem.
Kawałki bagietki rozłożyć ricottą, a następnie nałożyć na wierzch squasha. Doprawić odrobiną pieprzu i podawać.