Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną

Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną
Need a wegetariańska przystawka? Tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 864 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka sera ricotta, rozmaryn, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 131 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison, Deborah Madison pieczona zupa z dyni, gruszki i imbiru, oraz Sałatka z soczewicy Deborah Madison.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj squash, smażyć przez 1 minutę lub tak, aby ogrzać, następnie dodać plusk wody i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż squash jest miękka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Zdjąć pokrywkę, dodać rozmaryn i skórkę z cytryny, wrzucić do dyni, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Lekko posmaruj pokrojoną powierzchnię kawałków bagietki oliwą z oliwek,następnie tostuj na złoty kolor i chrupiący. Gdy chleb jest gorący, przetrzyj pokrojone powierzchnie czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
BagietkaBagietka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Kawałki bagietki rozłożyć ricottą, a następnie nałożyć na wierzch squasha. Doprawić odrobiną pieprzu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Przez CiastoPrzez Ciasto
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn