Letnie Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą I Pomidorowym Sukkotaszem
Przepis letnie przegrzebki ze słodką kukurydzą i pomidorowym Sukkotashem jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 5,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz kurkumę, masło, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z przyprawioną kukurydzą i pomidorowym Sukkotaszem, Zapiekane przegrzebki z letnim Sukkotem, oraz Sukkotasz Kukurydziany dla podobnych receptur.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.