Letnie pomidorowe Bouillabaisse z bazylią Rouille

Letnie pomidorowe Bouillabaisse z bazylią Rouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj letniego pomidora Bouillabaisse z bazylią Rouille. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, koszerną sól i pieprz, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Letnie Bouillabaisse Z Dymnym Rouille, Bouillabaisse Z Pikantnym Rouille, oraz Bouillabaisse z Rouille i grzankami czosnkowymi.

Instrukcje

1
Zmielić lub drobno zetrzeć 2 ząbki czosnku i przenieść do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj bazylia, majonez, 3 łyżki oleju, anchois i sok z cytryny.Przecier, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
SardeleSardele
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Przenieść bazylia rouilleto małą miskę, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać ziemniaki i koper włoski; doprawić solą i papryką i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory pękną, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Koper WłoskiKoper Włoski
SólSól
6
Pokrój pozostałe 2 ząbki czosnku i dodaj do garnka. Gotować, często mieszając, aż do garlicstaje pachnące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Pourin wina i gotować, mieszając często, dopochłonnie, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Dodaj sok z CLAM i 4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia Toa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
WodaWoda
9
Dodaj skorupiaki i gotuj, przykryte, aż do otwarcia (odrzuć wszelkie, które nie otwierają się), o 3 protokół. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
10
Spreadbasil rouille na chleb i podawać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
11
W porcji: 336 kalorii, 21 g tłuszczu, 24 g węglowodanów
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn