Letnie Gazpacho
Need a zupa bezglutenowa? Letnie Gazpacho może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 374 kalorie, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, śmietanę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnie Gazpacho, Letnie Gazpacho, oraz Letnie Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Propozycje serwowania: kulki kantalupy, posiekane pomidory, posiekana papryka, mielona mięta
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wrzucić pomidory, ząbki czosnku i jalapeno z oliwą z oliwek, sól i pieprz na dużej tacy blachy. Pieczeń 25 minut.
Brązowy chorizo w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj seler, cebulę i marchew i zmiękcz bez brązowienia. Deglaze z białym winem.
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, aż dno garnka zacznie brązowieć. Deglaze z zapasów.
Dodaj pomidory z puszki, liść laurowy, tymianek i kminek. Dusić 30 minut.
Usuń łodygi z ziół i zmiksuj mieszankę w blenderze.
Wyjąć warzywa z piekarnika i dodać do blendera wraz z pomidorami koktajlowymi. Doprawić solą i pieprzem i schłodzić. Ponownie sprawdź przyprawy i podawaj z dowolnymi dodatkami.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.