Letnia sałatka warzywno-ziemniaczana z sosem anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj letniej sałatki warzywno-ziemniaczanej z sosem anchois. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 660 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką mleko, sardelę pakowaną w olej, pomidory koktajlowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sos Do Sałatek Z Sardeli, Sałatka rzymska z sosem anchois, oraz Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu wrzącej osolonej wody, gotować żółtą fasolę, aż będzie miękka, 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść fasolę do blachy do pieczenia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż tylko miękkie, 2 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, dodać zieloną fasolkę do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki
3
Ostudzić, a następnie osuszyć.
4
Dodać czosnek, liście laurowe, tymianek, rozmaryn i pieprz do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać ziemniaki i dusić na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
W międzyczasie, w małej misce, moczyć anchois w mleku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Anchois odsączyć, następnie grubo posiekać i przenieść do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodać oliwę z oliwek i zarezerwowany czosnek i puree. Z włączoną maszynką powoli dodaj ocet. Dressing zeskrobać do miski, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z natką pietruszki i majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Majeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Pokroić gotowane ziemniaki 1/4 cala grubości i umieścić je w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać połowę sosu anchois i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
12
Dodać żółtą i zieloną fasolkę, pomidory koktajlowe i pozostały dressing, wrzucić delikatnie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem