Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj letniej sałatki wegetariańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 33 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Czwarty Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz różyczki brokułów, paprykę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Letnia Sałatka Warzywna, Letnia Sałatka Z Makaronem Warzywnym, oraz Kiełbasa Wegetariańska Sałatka z makaronem i letnie oszczędności.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć kalafior, brokuły, paprykę, cebulę i grzyby w razie potrzeby. w słoiku z ciasną pokrywką połączyć składniki opatrunku; dobrze wstrząsnąć.
2
Zalać warzywami; wrzucić do płaszcza. Schłodzić do podania.