Letnia Sałatka Kukurydziana
Letnia sałatka kukurydziana może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 319 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać uszy kukurydza, sól i pieprz, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Letnia Sałatka Kukurydziana.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj kukurydzę we wrzącej wodzie przez 7 do 10 minut lub do pożądanej czułości.
Odcedzić, ostudzić i odciąć ziarna z kolby ostrym nożem.
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, pomidory, cebula, bazylia, olej, ocet, sól i pieprz. Schłodzić do podania.