Letnia Kanapka
Letnia kanapka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz sałatę maślaną, chleb ciabatta, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 56 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 39%. Spróbuj Summer Sub Sandwich, Letnia Kanapka Wegetariańska, oraz Niekończąca się letnia kanapka Amy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb ciabatta na pół wzdłuż.
Rozłóż pesto na ściętej stronie każdej połowy. Górna dolna połowa z plastrami sera fontina, a następnie umieścić plastry pomidora na wierzchu sera. Broil aż ser topi się, i usunąć z brojlerów.
Sałatę umieścić na pomidorach, a następnie umieścić górną połowę chleba na wszystko. Pokroić na 8 lub 10 małych kanapek i podawać.