Letni Świeży Pomidorowy Dip Bazyliowy
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Letni świeży pomidorowy Dip bazyliowy może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka śmietany, cukru, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pełnoziarniste Spaghetti ze świeżą bazylią i dyni, Letnie Spaghettini z pomidorami i bazylią, oraz Letnie Ciasto Ze Świeżymi Pomidorami.
Instrukcje
Połącz, serek, śmietana, bazylia, pietruszka włoska, pomidory, czosnek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, pasta pomidorowa, sól cebuli, sos Worcestershire, cukier i pieprz w dużej misce do mieszania. Beat z mikserem elektrycznym na wysoki, aż bita, 2 do 3 protokół.