Lepki Kurczak Kokosowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka zielonej cebuli, imbir, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowy kurczak pieczony z kokosowym mango lepki ryż, Lepki Kurczak Kokosowy, oraz Lepki Kurczak Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka opłukać i osuszyć. W dużej misce wymieszaj mleko kokosowe, imbir, pieprz i gorące płatki chili.
Dodać kurczaka i wymieszać; przykryć szczelnie i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Podnieś kurczaka z miski, rezerwując marynatę; pociągnij uda otwarte i połóż się płasko na lekko naoliwionym grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając uda w razie potrzeby brązowe z obu stron, aż mięso nie będzie już różowe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 10 do 12 minut, fastrygowanie często z pozostałą marynatą (użyj wszystkiego).
Udka przełożyć na ciepły talerz i polać równomiernie polewą chili na mięso; udekorować talerz zieloną cebulką.