Lepki Kurczak Kokosowy

Lepki Kurczak Kokosowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka zielonej cebuli, imbir, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowy kurczak pieczony z kokosowym mango lepki ryż, Lepki Kurczak Kokosowy, oraz Lepki Kurczak Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka opłukać i osuszyć. W dużej misce wymieszaj mleko kokosowe, imbir, pieprz i gorące płatki chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kurczaka i wymieszać; przykryć szczelnie i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Podnieś kurczaka z miski, rezerwując marynatę; pociągnij uda otwarte i połóż się płasko na lekko naoliwionym grillu na solidnym łóżku gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając uda w razie potrzeby brązowe z obu stron, aż mięso nie będzie już różowe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 10 do 12 minut, fastrygowanie często z pozostałą marynatą (użyj wszystkiego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Udka przełożyć na ciepły talerz i polać równomiernie polewą chili na mięso; udekorować talerz zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn