Lemoniada Lawendowa Lyndy Dowling
Lemoniada Lawendowa Lyndy Dowling to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kostek lodu, łyżka lawendy kwitnie pozbawiony łodyg, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo przystępny napój. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Lemoniada Lawendowa, Lemoniada Lawendowa, oraz Lemoniada Lawendowa.
Instrukcje
Na średniej patelni wymieszać cukier z 2 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru.
Dodaj kwiaty lawendy do wody z cukrem, przykryj i zdejmij z ognia.
Odstawić na co najmniej 20 minut (i do kilku godzin).
Odcedzić mieszaninę i wyrzucić lawendę.
Wlać napar do szklanego dzbanka.
Dodaj sok z cytryny i kolejne 2 1/2 szklanki wody. Dobrze wymieszać i oglądać lemoniady zmienić kolor.
Wlać do wysokich szklanek do połowy wypełnionych lodem lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Dekoruj lemoniadę świeżymi gałązkami lawendy.