Lemoniada Imbirowa
Lemoniada imbirowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka imbiru, koncentratu lemoniady, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Lemoniada Imbirowo-Herbaciana, Lemoniada Imbirowa, oraz Lemoniada Imbirowa.
Instrukcje
Slice 12 oz. obrany świeży imbir na kawałki 1/4 cala.
Umieścić na patelni z 1/3 szklanki cukru i 3 szklanki wody; mieszać, aż cukier rozpuszcza. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zdjąć z ognia i pozostawić syrop strome przez 30 minut; odcedzić.
Wymieszać Syrop z 2 (12 oz.) puszki mrożonego koncentratu lemoniady i ilość wody wymaganej na puszkach.