Lemoniada Imbirowa

Lemoniada Imbirowa
Lemoniada imbirowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka imbiru, koncentratu lemoniady, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Lemoniada Imbirowo-Herbaciana, Lemoniada Imbirowa, oraz Lemoniada Imbirowa.

Instrukcje

1
Slice 12 oz. obrany świeży imbir na kawałki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
2
Umieścić na patelni z 1/3 szklanki cukru i 3 szklanki wody; mieszać, aż cukier rozpuszcza. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zdjąć z ognia i pozostawić syrop strome przez 30 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać Syrop z 2 (12 oz.) puszki mrożonego koncentratu lemoniady i ilość wody wymaganej na puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
SyropSyrop
WodaWoda
4
Serwuje

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn