Lemon Icebox Pie II to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lemon Icebox Pie, Lemon Icebox Pie, oraz Lemon Icebox Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W średniej misce, wymieszać razem okruchy krakersów graham i 2/3 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj roztopione masło lub margarynę, mieszając, aż składniki zostaną dokładnie połączone. Pat mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 7 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W dużej misce do miksowania ubijamy zmiękczony twarożek, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Wymieszać w 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
7
Dodaj schłodzone mleko odparowane, schłodzone mleko skondensowane i sok z cytryny. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Sok Z Cytryny
8
Mieszanka będzie twarda.
9
Rozprowadzić mieszaninę do schłodzonej skorupy krakersów Grahama. Schłodzić kilka godzin przed podaniem.