Lemon Icebox Pie
Lemon Icebox Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, sól, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Lemon Icebox Pie, Lemon Icebox Pie, oraz Lemon Icebox Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. rozbij krakersy graham na małe kawałki i umieść w misce robota kuchennego wraz z cukrem i solą. Pulsuj 8 razy, aż okruchy krakersów będą pół-drobne (nie powinny być sproszkowane, ale nie w dużych odłamkach), a krakersy i cukier zostaną połączone.
Wlej masło i pulsuj, aż masło zostanie zmieszane, a mieszanina nie będzie krucha i utrzyma swój kształt po wyciśnięciu, około dwunastu 1-sekundowych impulsów.
Przenieś skorupę do 9-calowej patelni ze sprężynami, a następnie wciśnij i wciśnij mieszaninę okruchów na dno i dwie trzecie w górę boków patelni. Użyj DNA miarki, aby nacisnąć skórkę na miejsce. Odstawić.
Skondensowane mleko ubić z sokiem z cytryny i odstawić na bok.
Skórkę z żółtkami ubić w średniej misce do bladości, 30-60 sekund, a następnie ubić w mieszaninie skondensowanego mleka z sokiem cytrynowym.
Umieść patelnię springform na obramowanej blasze do pieczenia, wlej mieszaninę do skorupy i ostrożnie przenieś blachę do piekarnika.
Piec, aż środek lekko się poruszy, jak budyń miękki, około 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i schłodzić przez 1 godzinę na regale chłodzącym. Luźno przykryj patelnię plastikową folią (uważaj, aby plastikowa folia nie dotknęła górnej części ciasta) i zamrozić na 6 godzin lub przez noc.
Wlać śmietanę do miski miksera stojącego (lub w dużej misce, jeśli używasz miksera ręcznego).
Dodać wanilię i przesiać cukier cukierniczy. Ubijaj na niskiej prędkości, aby połączyć, a następnie zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż utworzą się średnio sztywne szczyty, około 1 1/2 minuty.
Do podawania: przed podaniem owiń ciepły, mokry ręcznik kuchenny wokół krawędzi patelni springform, aby uwolnić ciasto z boków patelni. Zdejmij patelnię i wyjmij ciasto. Napełnij dzban gorącą wodą, wsadź nóż do środka, wytrzyj ostrze i pokrój. Top z odrobiną kremu Chantilly i podawać natychmiast, lub przechowywać w zamrażarce do 1 tygodnia.