Lemon-Ginger Icebox Cookie Cupcakes

Lemon-Ginger Icebox Cookie Cupcakes
Przepis Lemon-Ginger Icebox Cookie Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 12 godzin i 40 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 247 smakoszy i kucharzy. Idź do sklepu i odebrać masło, krystalizuje imbir, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piernikowe Ciastka Icebox Cupcakes, Babeczki Imbirowe Icebox, oraz Lemon Icebox Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mieszankę ciasteczek, masło, jajko i skórkę z cytryny do uzyskania miękkiego ciasta. Wymieszać z krystalizowanym imbirem. Podziel ciasto na pół. Na woskowanym papierze uformuj każdą połowę w 8-calową rolkę. Owiń w papier woskowany. Zamrażać około 1 godziny lub przechowywać w lodówce około 3 godzin, aż wystarczająco twarde, aby pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 177°. używając ostrego cienkiego ostrza noża, pokrój każdą rolkę na plastry o grubości 32 (1/8 cala). Obracaj rolkę podczas cięcia, aby zapobiec spłaszczeniu. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść plasterki w odległości 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
3
Piec 9 do 11 minut, lub do krawędzi są jasnobrązowe. Cool 1 minuta; usuń do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W schłodzonej głębokiej małej misce ubijaj składniki napełniające mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Na tacy, miejsce 16 ciasteczka prawej strony do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Na każdym ciastku rozłóż 1 łyżkę bitej śmietany, a następnie polej innym ciastkiem. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i śmietaną, tworząc 4 warstwy ciasteczek i kończąc warstwą śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
6
Umieść każdą ciasteczkową babeczkę w ozdobnych wkładkach do babeczek. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Pliki CookiePliki Cookie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
W razie potrzeby udekoruj malinami, truskawkami i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn