Lemon-Earl Grey Squares
Need a wegetariańska przystawka? Lemon-Earl Grey kwadraty może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z cytryny, masło, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Lemon-Earl Grey Squares, Earl Grey Babeczki Z Cytryną Earl Grey Buttercream, oraz Muffiny Cytrynowe Earl Grey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skorupę, linia 8-calowy kwadratowy metalowy patelni do pieczenia z folią, która rozciąga się 2 cale poza boki; folia płaszcz z gotowania sprayu. Zważyć lub lekko łyżką 6 uncji mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Połącz 6 uncji mąki, 1/3 szklanki cukru pudru, 1 łyżeczka liści herbaty z 1 torebki herbaty (wyrzucić pozostałą herbatę w torebce) i sól w misce; pokroić w maśle z blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 19 minut lub do lekko rumiane.
Aby przygotować nadzienie, umieść sok w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal. Mikrofalówka na wysokości przez 30 sekund.
Dodaj pozostałą 1 torebkę herbaty do soku; przykryć i strome 10 minut. Wycisnąć sok z torebki do miski; wyrzucić torebkę.
W misce wymieszać cukier granulowany, 2 łyżki mąki i proszek do pieczenia.
Do soku dodać skórkę i jajka; wymieszać trzepaczką do połączenia.
Dodać mieszaninę cukru do mieszaniny soku; mieszać trzepaczką, aż dobrze się połączą.
Wyjąć skórkę z piekarnika; wlać nadzienie na gorącą skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty lub do zestawu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 30 minut.
Zdjąć z patelni, podnosząc folię.
Usunąć folię; pokroić na 16 sztabek.
Batony posypać 1 łyżką cukru pudru.