Lekkie i puszyste makaroniki Kokosowe
Lekkie i puszyste makaroniki Kokosowe to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 60 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mąkę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 19%. Spróbuj Lekkie i puszyste naleśniki z mąki kokosowej (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Lekkie I Puszyste Herbatniki, oraz Lekkie i puszyste naleśniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Posmaruj dwie blachy do pieczenia.
Białka ubić w misce do uzyskania piany; wymieszać z ekstraktem z migdałów.
W dużej misce wymieszać kokos, cukier, mąkę i sól.
Lekko wymieszać mieszaninę białka jaja do mieszanki kokosowej, aby utworzyć ciasto.
Miarka ciasto przez łyżkę i upuść na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec ciasteczka w nagrzanym piekarniku, aż brzegi zaczną brązowieć, około 20 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby ostygły.