Le Rouget

Le Rouget
Le Rouget może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka anchois, marchew, orzechy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Le Rouget, oraz Rouget i krewetki z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Małym nożem filetuj mulety z tyłu bez łamania brzucha.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Usuń wszystkie kości i trzymaj na boku. Marchew obrać i umyć, pozostałe warzywa dokładnie umyć i pokroić na plasterki za pomocą mandoliny. Przyprawić rozdrobnione warzywa dressingiem i wepchnąć je do środka. Delikatnie ugotuj otwarte grzanki pod grillem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posypać sosem Romesco i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
4
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
5
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ułóż nieobrane pomidory i czosnek na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posypać oliwą z oliwek i piec przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ochłoń. Pomidory obierz, usuń rdzeń, nasiona i sok, naciskając je w dłoni. Czosnek obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
SokSok
NasionaNasiona
9
Wymieszaj pieczone pomidory, czosnek, anchois i pieczony pieprz, jeśli używasz, sól, pieprz i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
OrzechyOrzechy
SólSól
10
Dodać 2 łyżki natki pietruszki. Podczas mieszania stopniowo dodawać trochę oliwy z oliwek i octu. Odstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn