Le Pain Quotidien ' s Canelés de Bordeaux

Le Pain Quotidien ' s Canelés de Bordeaux
Canelés de Bordeaux Le Pain Quotidien może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1350 kalorii, 23G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, mąkę, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Canelés de Bordeaux, Canelés, oraz Caneles Mini Vanilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku na średnim ogniu umieść mleko, masło, sól i fasolkę wanilii oraz nasiona i doprowadzić do wrzenia, a następnie natychmiast wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W misce wymieszać cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Żółtka umieścić w osobnej misce, a następnie zalać ciepłym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj to do mąki i delikatnie wymieszaj, aby połączyć, a następnie wymieszaj z rumem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny i do 48 godzin przed użyciem, pozostawiając fasolę wanilii w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Rozgrzej piekarnik do temperatury 400ºF (200ºC). Aby przygotować nowe formy miedziane, posmaruj roztopionym masłem i woskiem pszczelym i włóż do piekarnika na 1 godzinę, a następnie pozostaw do ostygnięcia. Jeśli używasz form silikonowych, umieść w zamrażarce na 1-2 godziny przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425ºF (220ºC).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Z ciasta wyjąć fasolkę wanilii, wymieszać i przełożyć do małej miski lub dzbanka. Lekko posmaruj formy miedziane masłem. W przypadku silikonu użyj roztopionego masła i mieszanki wosku pszczelego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Z ciasta wyjąć fasolkę wanilii, wymieszać i przełożyć do małej miski lub dzbanka. Lekko posmaruj formy miedziane masłem. W przypadku silikonu użyj roztopionego masła i mieszanki wosku pszczelego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać ciasto do form, pozostawiając 1/2 cala (1 cm) szczelinę na górze.
10
Umieść formy miedziane na blasze i piecz przez 15 minut, następnie obniż temperaturę do 400ºF (200ºC) i gotuj przez kolejne 15-20 minut. Jeśli używasz silikonu, Ustaw piekarnik na 475ºF (240ºC).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Piec przez 25 minut, następnie obniżyć temperaturę do 400ºF (200ºC) i piec przez kolejne 15-20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Dotknij formy, aby zwolnić canelés.
13
Ostudzić całkowicie na stojaku z drutu i zjeść w ciągu kilku godzin od pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia11
Magazyn