Lazygirl ' s Ground Turkey Stroganoff
Lazygirl ' s Ground Turkey Stroganoff wymaga o 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 427 kalorii, 39g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,55 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka soli, mielonego indyka, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Ground Turkey Stroganoff, Ground Turkey Stroganoff, oraz Faux Ground Beef Stroganoff (Turcja) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Umieścić makaron jajeczny w garnku, gotować 6 do 8 minut, aż al dente, i odsączyć.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieść indyka i cebulę na patelni i gotować, aż indyk jest równomiernie brązowy i cebula jest miękka.
Wymieszać krem z zupy grzybowej i wody na patelni. Gotować i mieszać aż do ogrzania. Doprawić papryką i solą.
Podawać na ugotowanym makaronem jajecznym.