Laura Simon ' s root-Vegetable Latkes

Laura Simon ' s root-Vegetable Latkes
Laury Simon ' s root-Vegetable Latkes może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Jeśli masz pasternak, marchew, olej kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Latki Z Warzyw Korzeniowych, Latki Z Warzyw Korzeniowych, oraz Chrupiące latki z warzyw korzeniowych z puree z buraków.

Instrukcje

1
Na dużej misce umieścić duże sito o drobnych oczkach. Ziemniaki zetrzeć na tarce i przełożyć na sito. Zetrzeć parships i marchew i umieścić w innej dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj cebulę, koperek, Mączka z macy, sól i pieprz do mieszaniny pasternaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
PasternakPasternak
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Używając rąk, ściśnij ziemniaki dłonią na raz przez sito, aby usunąć jak najwięcej wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Dodać wyciśnięte ziemniaki do mieszanki parship. Gdy wszystkie ziemniaki zostaną wyciśnięte, Usuń sito i ostrożnie wylej płyn ziemniaczany, pozostawiając białą skrobię ziemniaczaną na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodać skrobię do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SkrobiaSkrobia
6
Dodać 2 jajka i dokładnie połączyć. Umieść skąpe 1/4 szklanki mieszanki w dłoni i spłaszczyć drugą ręką. Jeśli mieszanina skleja się, można utworzyć pozostałą mieszaninę w ciasta. Jeśli nie, Dodaj kolejne jajko, a następnie uformuj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
W średnim, ciężkim dnie wykwalifikowanych na średnim ogniu, podgrzać 1/2 cala oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
8
Kilka ciast ułożyć na rozgrzanym oleju i smażyć na ciemnym złocie z jednej strony. Odwróć szpatułką i ugotuj drugą stronę na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Umieścić na blasze do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200 stopni F podczas smażenia pozostałych ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn