Lasagne z owocami morza aunty Pasto
Przepis Ciocia Pasto Owoce morza Lasagnan jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 3,14 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 34g białka, oraz 22g tłuszczu. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 123 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś makaron lasagne, ostry ser cheddar, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Lasagne Z Owocami Morza, Lasagne Z Owocami Morza, oraz Lasagne Z Owocami Morza.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie gotowy. Makaron opłukać i odsączyć. Odstawić.
Roztopić masło lub margarynę na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości.
Dodaj serek śmietankowy, twarożek, jajko, Bazyl oraz sól i pieprz.
W średniej misce połącz zupę, mleko i wino. Mieszać w krab, krewetki, i grzyby.
Umieść 4 makaron na dnie dobrze naoliwionej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Rozłóż 1/2 mieszanki serowej na makaron, a łyżkę 1/2 mieszanki zupy na ser. Powtórz warstwy.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut. Top z ostrym serem i parmezanem. Brązowa Lazania pod brojlerem.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed podaniem.