Lasagne Z Kurczakiem Portobello
Lasagne z kurczakiem Portobello może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka masła, baby Portobello grzyby, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagne Z Grzybami Portobello, Szpinak I Lasagne Portobello, oraz Rollupy Portobello Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak dobrze odcedzić, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Roztopić masło w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; dodać kurczaka i grzyby, i smażyć 10 minut lub aż kurczak jest gotowy i grzyby są miękkie.
Zdjąć z ognia. Wmieszać szpinak, zupę i kolejne 3 składniki; złożyć ser.
Łyżka jednej czwartej mieszanki kurczaka w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 8 x 8 cali. Ułóż 2 makarony na wierzchu mieszanki. Powtórz warstwy dwa razy; wierzch z pozostałą mieszaniną kurczaka.
Piec, przykryty, w 350 przez 45 minut; odkryć i piec 15 minut lub aż bąbelki.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut; postępować zgodnie z przepisem.