Need a pescatariańskie danie główne? Crabmeat-and-szpinak lasagne może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.11 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, grudkę krabów, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Flan z krabów i szpinaku z wędzonym pomidorem Buerre Blanc, Lasagne Ze Szpinakiem, oraz Lasagnan szpinakowy II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać seler i następne 3 składniki. Saut 4 do 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Masło
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W misce wymieszać śmietanę i kolejne 4 składniki; wymieszać mieszankę warzywną i szpinak.
Ułóż 3 makaron lasagne w dolnej części lekko nasmarowanego 13 - x 9-calowego naczynia do pieczenia; top z połową mieszanki mięsa krabowego. Wierzch z połową sera. Powtórz warstwy z 3 makaronem lasagne i pozostałą mieszaniną mięsa krabowego. Top z pozostałych 3 lasagne makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
Crabmeat
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Przykryć i piec w 350 przez 50 minut lub do całkowitego ogrzania. Odsłoń i wyrównaj z pozostałymi 2 szklankami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec, odkryte, 15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Uwaga:do celów testowych użyliśmy mieszanki serów serowych Sargento Chef Style Mozzarella & Provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.