Przepis kiełbasa & papryka lasagne może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 481 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, serek philadelphia, mleko i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki z włoską kiełbasą i papryką lasagne, Lasagne Z Pikantną Kiełbasą, Papryką I Cebulą, oraz Papryka Faszerowana Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Brązowa kiełbasa z cebulą i papryką. W międzyczasie, beat ser i mleko z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz mozzarellę i parmezan. Rezerwa 1-1 / 2 filiżanki; wymieszać pozostałą mieszaninę z serem śmietankowym.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.