Lasagne z dzikimi grzybami i kalafiorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1051 kalorii, 51g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz owcze mleko ser ricotta, pomidory śliwkowe i ich soki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 326 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Lasagna Z Grzybami, Pieczarkowa Lasagna Roll up w kremowym sosie Gorgonzola kalafior, oraz Ragout z dzikich grzybów z ryżem kalafiorowym (+restauracja Curtis Stone ' s SHARE) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać pomidory, rozbijając je drewnianą łyżką, i bazylii i gotować, aż zgęstnieje, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka; powrócić do rondla i dodać pietruszkę, miód, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Zrobić kalafior SOS Mornay: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać różne grzyby i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
23
Dodać szalotki i gotować, aż złoty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
24
Odcedzić borowiki, odcedzić płyn, następnie grubo posiekać i dodać do patelni; gotować 1 minutę. Spalić płynem do namaczania porcini i gotować, aż do całkowitego zmniejszenia, o 6 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżeczki tymianku i 1/4 szklanki natki pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Aby zebrać lasagne, Chochla niektóre z sosem pomidorowym do 10-by-14-calowe naczynie do pieczenia. Chochla na sosie kalafiorowym; top z 4 makaronem. Na wierzch wymieszać z ricottą, potem z grzybami, fontiną i pozostałym serem romano. Doprawić solą i pieprzem. Powtórz, aby zrobić 3 kolejne warstwy, zakończone warstwą makaronu, sosem kalafiorowym i romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Krakersy Pełnoziarniste
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Ser Fontina
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Przez Ciasto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Chochla
27
Umieścić naczynie na blasze do pieczenia, przykryć folią aluminiową i piec 30 minut. Odkryć i piec do bąbelków, 30 do 40 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.