Lasagna Z Brukselki I Dyni

Lasagna Z Brukselki I Dyni
Brukselka i piżmowa lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 497 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ser mozzarella, makaron lasagne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dynia Maślana i brukselka gratin, Sałatka z pieczonej dyni, brukselki i kalafiora z winegretem Sriracha, oraz Żurawina, Butternut i brukselka Brie patelnia nachos dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn