Lasagna W Stylu Meksykańskim
Przepis w stylu meksykańskim lasagne może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 50 minut. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka taco bellâ® i chunky salsa, cheddar i sery monterey jack, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Nasza Ulubiona Meksykańska Lasagna, Mexican Style Lasagna Bake, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Dodać wodę i VELVEETA; mieszać, aż VELVEETA się stopi.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj salsę.
Rozprowadzić 1/4 mieszanki mięsa na 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia rozpylone sprayem do gotowania; top z 2 tortille. Powtórz warstwy 2 razy. Wymieszać z pozostałą mieszaniną mięsa i rozdrobnionym serem. Kryć się.
Odstawić 5 min. przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.