Turcja Larb jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Mieszanka miodu, sos rybny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Larb Turecki, Świńskie ucho Larb, oraz Yucatán Larb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Sos: w małej misce ubić sok z limonki, sok z cytryny, sos rybny i miód. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Larb: w dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj cebulę, szalotki, trawa cytrynowa, chile, i sól, do smaku. Gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.