Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych hiszpańskich oliwek La Boqueria. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 91 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny fino sherry, skórkę pomarańczową, oliwki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Oliwki Hiszpańskie Marynowane, Szynka Hiszpańska Z Oliwkami I Pomarańczami, oraz Boqueria ' s Tortillan Espanola dla podobnych receptur.
Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.