La Bete Noire

La Bete Noire
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać La Bete Noire spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 301 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 801 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj La Bete Noire, Bête Noire (Ciasto Czekoladowe Bez Mąki), oraz Forêt Noire dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło o średnicy 10 cali springform pan. Dolna linia patelni z pergaminem okrągłym; pergamin z masłem. Owinąć 3 warstwy folii o dużej wytrzymałości na zewnątrz patelni, doprowadzając folię do górnej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz 1 szklankę wody i cukru w małym rondlu. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać czekoladę i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Syrop cukrowy ubić na czekoladę; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać jajka do mieszaniny czekolady i ubijać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieść patelnię tortową w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
10
Dodać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków patelni ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
11
Piec ciasto, aż środek nie porusza się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Wyjąć z łaźni wodnej; przenieść do stojaka. Całkowicie schłodzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Przynieś śmietanę do ubijania na wolnym ogniu w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zalać wierzch ciasta jeszcze na patelni. Delikatnie potrząśnij patelnią, aby równomiernie rozprowadzić ganache na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto na patelni, aż ganache jest ustawiony, o 2 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować ciasto; uwolnij boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Ciasto pokroić w kliny i podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn