Kłusownicy i uszy Wieprza

Kłusownicy i uszy Wieprza
Kłusownicy i uszy Wieprza mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,24 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Jeśli masz bulion warzywny, marchew, uszy świni i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okonomiyaki z kłusownikami, Kłusownice wieprzowe duszone z soją, oraz Domowe Uszy Słonia podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż świńskie łapki i uszy do dużego garnka wraz z koprem włoskim, marchewką, szałwią, estragonem, rozmarynem, cebulą, liśćmi laurowymi, selerem i cytrynami, a następnie przykryj składniki bulionem warzywnym lub wodą. Doprowadzić do wrzenia tocznego, a następnie natychmiast zmniejszyć ciepło. Gotuj na wolnym ogniu przez minimum 6 godzin, testując czułość nożem. Uszy będą gotowane przed stopami, więc usuń je wcześniej lub dodaj je do garnka później. Gdy miąższ jest delikatny, wyjmij garnek z ognia i pozostaw go w płynie do gotowania przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Ugotowane Kłusaki i uszy podawaj z kadzi-pełnej bulionu z garnka i chrupiącym francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn