Kwiaty squasha Nadziewane kozim serem
Squash kwiaty Nadziewane kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jeśli masz bułkę tartą, sól i pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Faszerowane Serem Kozim Kwiaty Dyni, Kozi Ser Nadziewane Bezglutenowe Kwiaty Squasha, oraz Kwiaty Squasha Nadziewane Kozim Serem, Kukurydzą I Papryką Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść uncję koziego sera na środku każdego kwiatu squasha i delikatnie naciśnij kwiat zamknięty tak, aby przyklejał się do sera. Mąkę przyprawiamy solą i pieprzem, a w mące rozkwita drenaż, otrząsając nadmiar. Zanurz w jajku, następnie bułce tartej, a następnie odstaw i powtórz z pozostałymi kwiatami.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; dodać oliwę z oliwek i gotować kwiaty squasha, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, o 5 minut w sumie.
Odcedzić na papierowym ręczniku i doprawić solą i pieprzem na gorąco.
Podawać natychmiast, aby uzyskać najlepsze wyniki.