Kuwejcka Herbata Mrożona Cynamonowo-Pomarańczowa

Kuwejcka Herbata Mrożona Cynamonowo-Pomarańczowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na napoje, więc daj kuwejcki cynamonowo-pomarańczowy mrożony Tean spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka torebek herbaty, laska cynamonu, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Kawa Mrożona Cynamonowo-Pomarańczowa.

Instrukcje

1
Połącz 8 szklanek wody, skórki pomarańczowej i laski cynamonu w rondlu na małym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj torebki z herbatą i wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
3
Pozostawić herbatę na około 5 minut (nie więcej, bo będzie gorzka), następnie wyjąć torebki z herbatą i schłodzić herbatę; nie usuwaj jeszcze laski cynamonu ani skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
HerbataHerbata
1
Połącz 1 szklankę wody, cukier i imbir w małym rondlu na małym ogniu i doprowadzić do wrzenia bez mieszania. Po zagotowaniu wyłączyć ogień. Liście i łodygi mięty rozetrzyj na kawałki i wrzuć do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Odcedzić syrop, odrzucając miętę i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Odcedzić herbatę do dzbanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
4
Dodaj syrop miętowy według kubków smakowych i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Podawać w wysokich szklankach na lodzie i udekorować plasterkami pomarańczy i laski cynamonu, jeśli chcesz. Popijaj leniwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
6
Zdjęcia Lisa Shin
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn