Kuskus z groszkiem i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz kuskus, ser feta, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Kuskus z groszkiem i miętą, Lucjan Czerwony Na Kuskusie Z Groszkiem, oraz Kuskus cytrynowy z groszkiem i marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z kuskusem; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
3
Przełożyć kuskus do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszać oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kolejne 3 składniki; dodać do kuskusu, mieszając widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
5
Do kuskusu wrzucić groszek, pokrojoną w plasterki cebulę, pokruszoną fetę i posiekaną miętę; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny. Wymieszać z orzeszkami pinii tuż przed podaniem.