Kuskus kale Kate
Kale kuskus Kate wymaga o 25 minut od początku do końca. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu. Przepis ten służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolę cannellini, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Kapusty Kuskus, Serowy Jarmuż I Kuskus, oraz Surowy kalafior "Kuskus" z jarmużem i kapustą podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotować wodę i masło; zdjąć z ognia.
Dodać kuskus i dobrze wymieszać. Przykryć rondel i pozostawić kuskus do wchłonięcia wody, Około 5 minut. Puszysty kuskus z widelcem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać fasolę cannellini, jarmuż i czosnek w gorącym oleju, aż jarmuż zwiędnie, 5 do 10 minut.
Wymieszaj mieszaninę jarmużu z kuskusem; złóż migdały.
Łyżka kuskusu wymieszać w 4 miski; wierzch z parmezanem. Doprawić solą i czarnym pieprzem.