Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette

Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette
Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz rukolę, verjus, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Spirited gotowania: Krab i sałatka cytrusowa z Verjus Vinaigrette, Sałatka z rukoli z ciepłym winegretem, oraz Sałatka z jagodami i rukolą z boczkiem Vinaigrette.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić verjus z olejem rzepakowym i doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
VerjusVerjus
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pokrojoną endywię, rukolę, połówki winogron i migdały; wrzucić do herbu i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
( 23)( 23)
WinogronaWinogrona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn