Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette
Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz rukolę, verjus, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Spirited gotowania: Krab i sałatka cytrusowa z Verjus Vinaigrette, Sałatka z rukoli z ciepłym winegretem, oraz Sałatka z jagodami i rukolą z boczkiem Vinaigrette.
Instrukcje
W dużej misce, ubić verjus z olejem rzepakowym i doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Dodać pokrojoną endywię, rukolę, połówki winogron i migdały; wrzucić do herbu i służyć.