Kury Z Grilla
Grillowane kury dziczyzny wymagają około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1209 kalorii, 98g białka, oraz 85g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,81 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 3 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbków czosnku, mielonego kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Kury Z Grilla, Grillowane Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej, oraz Grillowane Śródziemnomorskie Kornwalijskie Kury Łowne.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj sok z limonki, olej, czosnek, kminek, cynamon, sól i pieprz; dodaj kury. Uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc, obracając raz.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj kury pod przykryciem na średnim ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180°, od czasu do czasu obracając.