Kury Kornwalijskie Ze Słonym, Słodkim Farszem
Kury kornwalijskie ze słonym-słodkim farszem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1532 kalorii, 119g białka, oraz 98 g tłuszczu każdy. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Kury kornwalijskie z farszem migdałowym, oraz Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Połącz 1 łyżeczkę. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Posypać ubytki i na zewnątrz kur równomiernie mieszaniną soli. Odstaw kury na bok.
Jabłko obrać i pokroić w 1-calową kostkę.
Połączyć jabłko, pozostałe 1/2 łyżeczki. sól, pozostała 1/4 łyżeczki. pieprz, squash, a następnie 4 składniki w średniej misce, podrzucając do płaszcza.
Stuff ubytki kury z mieszanką jabłek; umieścić dodatkową mieszaninę w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Kury umieścić na wierzchu mieszanki jabłek; przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut; wyjąć folię i piec jeszcze 45 minut lub aż soki mięsne wyjdą jasne i natychmiastowy odczyt termometru włożony do uda rejestry 180 i temperatura wewnętrzna w środku farszu rejestry 19
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 5 minut przed podaniem.