Kury kornwalijskie z owocami, orzechami włoskimi i miodem jabłkowym

Kury kornwalijskie z owocami, orzechami włoskimi i miodem jabłkowym
Kury kornwalijskie z owocami, orzechami włoskimi i miodem jabłkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 1019 kalorii, 55g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku jabłkowego, masła, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rock Cornish Game kury z lawendowo-miodową glazurą, Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową, oraz Cornish Game kury z miodowo-musztardowo-czosnkowo-Kolendrową glazurą.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na patelni połączyć jabłka, morele, rodzynki, orzechy włoskie, cynamon i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Rozprowadzić mieszaninę na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W małej misce, połączyć sok jabłkowy, miód, tymianek i 1/4 łyżeczki soli, aby glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posypać kury kornwalijskie pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu i umieścić je od strony piersi w dół na wierzchu mieszanki owoców i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Kury posmarować odrobiną glazury, a następnie gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Wyjmij patelnię z piekarnika. Wymieszać mieszankę owocowo-orzechową i obrócić kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Posmaruj je większą ilością glazury, Przywróć patelnię do piekarnika i gotuj, aż skończysz, o 15 minut dłużej. Kury po raz ostatni glazurować i podawać z sosem owocowo-orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Propozycje Menu: ziemisty dziki ryż lub bulgar pilaf zbalansują słodki sos owocowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
10
Rekomendacja wina: owoce i orzechy w tym daniu będą dobrze komponować się z bogatą teksturą i smakiem Tokaj Pinot Gris, białego z Alzacji we Francji. Czerwone wino o obfitym owocowym smaku, takie jak grenache z Kalifornii, byłoby kolejnym dobrym wyborem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn