Kury Korniszonowe szkliwione wiśniami z farszem wiśniowo-wiśniowym
Kury z czereśni polane na zakwasie-farsz Wiśniowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1423 kalorii, 101g białka, oraz 86 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mielony imbir, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Glazurowane kury Korniszonowe z nadzieniem Pekanowo-ryżowym, Glazurowane Kury Z Granatem-Farsz Ryżowy, oraz Glazurowane kury z dzikim ryżem i morelowym farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 1/3 szklanki cebuli, marchew, seler i przyprawa do drobiu; gotować 7 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj bulion i wiśnie. Doprowadzić do duszenia, i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Połącz mieszankę warzywną, kostki chleba i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Dobrze wymieszać, aby połączyć; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszać 1/4 łyżeczki soli, konfitury i kolejnych 6 składników (przez czosnek). Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 10 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Pracując z 1 kurą na raz, luźno napełnij każdą kurę około 3/4 szklanki mieszanki Chlebowej. Wiązać końce nóg razem ze sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod kurę. Powtórz procedurę z pozostałymi kurami i mieszaniną chleba; umieść kury, boki piersi do góry, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
9
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Piec w temperaturze 475 przez 15 minut; wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
11
Szczotkuj kury mieszanką konserwową; zmniejsz temperaturę pieca do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
12
Piec DODATKOWE 35 minut lub do termometru włożonego do farszu rejestruje 165, fastrygując co 10 minut mieszaniną konserwową.