Kurkuma słodka kukurydza-faszerowany Pomidor z Puree z brukselki
Kurkuma słodka kukurydza-faszerowany Pomidor z Puree z brukselki to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 255 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka brukselki, oleju z pestek winogron, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 47%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Przecier Spruiten (przecier z brukselki), Rolowany pieczeń-nadziewany słodkimi ziemniakami – grzybami i brukselką, oraz Brukselka Z Puree Kimchi I Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozłóż kukurydzę i cebulę na blasze do pieczenia, wymieszaj z olejem z pestek winogron do pokrycia i posyp kurkumą, solą i pieprzem. Piecz, aż kukurydza będzie miękka, około 25 do 35 minut. (Po nadzieniu pozostaw piekarnik na rozgrzane pomidory.)
Na puree: gdy kukurydza i cebula są w piekarniku, połącz brukselkę, kalafior i wywar w małym, ale głębokim rondlu (będziesz używać blendera zanurzeniowego). Gotuj, aż warzywa będą miękkie, a płyn zmniejszy się o połowę. Puree za pomocą blendera zanurzeniowego.
Dodaj pokrojone w kostkę masło i dopraw solą i pieprzem do smaku. Odłóż na bok i trzymaj w cieple.
W przypadku pomidorów: blanszuj pomidory przez 1 lub 2 minuty w osolonej wrzącej wodzie i zsuń Skórki.
Przeciąć na pół i usunąć nasiona.
Ułóż na blasze do pieczenia i nadziewaj mieszanką kukurydzy/cebuli.
Piec w piekarniku do podgrzania, około 5 do 7 minut.
Wymieszaj puree z brukselki i łyżką na talerzu.
Umieść 2 połówki nadziewanego pomidora na środku.
Posyp mielonymi liśćmi pietruszki.