Kurczak z zieloną papryką w sosie z Czarnej Fasoli
Kurczak z zieloną papryką w sosie z czarnej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 210 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, papryka, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Książka kucharska miesiąca: kurczak, czarna fasola i cukinia Enchiladas z kremowym zielonym sosem Chile, Czarna fasola i Quinoa faszerowane czerwoną papryką z sosem limonkowym z awokado, oraz Fasolka Szparagowa Z Sosem Czosnkowym Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok na średnim ogniu do gorąca, dodać tosty olej sezamowy i podgrzewać przez około 30 sekund. Wymieszać z czosnkiem i sosem z czarnej fasoli i doprawić solą.
Dodać kurczaka do woka; gotować, często mieszając, aż kurczak jest gotowane przez.
Wlać rozpuszczony bulion z kurczaka, przykryć i gotować przez 6 minut.
Wymieszać cebulę, zieloną cebulę i paprykę, i doprawić sosem sojowym i czarnym pieprzem. Przykryć i gotować przez 8 minut. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i mieszać, aż sos zgęstnieje. Wymieszać kolendrę i podawać.