Kurczak z sosem Barbecue

Kurczak z sosem Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz pod ręką wodę, ketchup, musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Cornell Chicken (Grillowany Kurczak Z Białym Sosem Barbecue), oraz Kurczak z sosem Barbecue-Bourbon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Kurczaka dobrze przyprawić solą i pieprzem i ułożyć na patelni z małą przestrzenią pomiędzy. Gotować przez około godzinę lub aż kurczak będzie chrupiący i jakakolwiek woda, która może gromadzić się na dnie odparuje.
Podczas gotowania kurczaka, rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu i posypać pokrojoną w kostkę cebulę. Smażyć, aż cebula będzie złota.
Dodaj ocet cydr, sok z cytryny, brązowy cukier, ketchup, sos Worcestershire, musztarda Dijon, chili w proszku, pieprz cayenne, woda, i ostry sos do smaku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez kilka minut, aż lekko zgęstnieje.
Po ugotowaniu kurczaka odcedzić tłuszcz. Łyżka sos barbecue na kurczaka. Albo zakończyć kurczaka pod brojlerem lub zakończyć na grillu, aż sos lekko czernieje i staje karmelizowany na kurczaka.
Podawać dodatkowy sos na boku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;