Kurczak z pieczarkami z Rigatoni
Kurczak i grzyby z Rigatoni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, evoo, gotowanego kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe Rigatoni z kurczakiem i pieczarkami, Rigatoni Z Grzybami Maitake, oraz Rigatoni z fasolą i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać EVOO w głębokiej patelni na średnim ogniu, dodać masło i stopić w oleju.
Dodać pieczarki i dobrze brązowy.
Dodać czosnek, szalotki, zioła i trochę soli i pieprzu, i gotować 2 do 3 protokół więcej. Następnie dodaj pastę pomidorową, wymieszaj jeszcze 1 minutę.
Dodaj marsala, wymieszać.
Dodać passatę, bulion i śmietanę i połączyć.
Dodać kurczaka i dusić na małym ogniu do zgęstnienia. Dostosuj przyprawę. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Przynieś garnek wody do zagotowania makaronu, zasol wodę i ugotuj rigatoni do al dente. Zarezerwuj szklankę wody skrobiowej, a następnie odcedzić. Wrzucić makaron z sosem i dodać skrobi wody w razie potrzeby, jeśli mieszanina wydaje się suche lub szczelne.
Podawać z dodatkiem Parmigiano-Reggiano.