Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak nerkowca może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz zieloną cebulę, ryż, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca, Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, oraz Kurczak Z Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, bulion i sos sojowy, aż będzie gładka; odstawić. Na dużej patelni lub woku smażyć kurczaka w 2 łyżkach oleju, aż nie będzie już różowy.
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Wyjąć i ogrzać.
3
W tej samej patelni, stir-smażyć grzyby, zielony pieprz, cebula i imbir w pozostałym oleju, aż zielony pieprz jest chrupiące-przetargu, o 5 protokół. Wymieszać z kurczakiem, kasztanami wodnymi i nerkowcami; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów