Kurczak z Mango na ryżu
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Mieszanka wietnamskiego sosu rybnego, cayenne, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak curry z ryżem Mango, Kurczak Z Mango Z Kokosowym Ryżem Kalafior, oraz Mango Chicken, bean & rice bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej i zawirować do płaszcza patelni. Gotować kurczaka z przyprawami, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodaj mango, sok z limonki, sos rybny i połowę cebuli i gotuj, często mieszając, aż mango zacznie zmiękczać i uwalniać soki, o 3 protokół.
Podawać na ryżu z pozostałą cebulą i bazylią posypaną na wierzchu.