Kurczak z kozim serem i rukolą

Kurczak z kozim serem i rukolą to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka piersi z kurczaka, sól koszerna, drewniane wykałaczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1136 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Roladki z kurczaka z kozim serem i rukolą, Panko i migdałowa kanapka z kurczakiem z podsmażoną cebulą, rukolą i kozim serem, oraz Ravioli z arugulanem i kozim serem.
Instrukcje
Funt piersi z kurczaka cienkie: Rozgrzej piekarnik do 218°. Funt piersi cienkie, aby były wystarczająco cienkie do toczenia. Aby to zrobić, należy umieścić kawałek folii na piersi kurczaka. Użyj gładkiej strony pounder mięsa Funt kawałek cienki.
Na kotletach układamy rukolę i ser: kawałki kurczaka doprawiamy solą i pieprzem. Na czystej powierzchni roboczej położyć kotlety płaskie, gładkie stronie w dół.
Warstwa z liśćmi rukoli i kawałkami koziego sera w środku.
Zwiń i zabezpiecz wykałaczkami: zaczynając od najwęższych końców, zwinąć kotlety z kurczaka w ciasną roladę i zapieczętować wykałaczkami, aby nie rozwinąć.
Brązowe rolady z kurczaka ze wszystkich stron
Rozgrzać olej na średnim wysokim w dużej żeliwnej patelni (lub innej nieprzywierającej patelni odpornej na piekarnik).
Na patelni ułożyć rolady z kurczaka i ułożyć na brązowo ze wszystkich stron.
Wykończenie w piekarniku:
Umieść patelnię w piekarniku i gotować, aż kurczak jest gotowane przez, o 10 do 12 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika (uważaj, aby nie dotykać uchwytu patelni gołymi rękami!) i wyjąć kurczaka z patelni.
Przykryć folią i odstawić na 5 minut.
Wyjąć wykałaczki z kurczaka i pokroić rolady w rund, aby służyć.