Kurczak z karczochami
Kurczak i karczochy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 33g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać karczoch serca ćwiartki, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak z karczochami, Kurczak z karczochami, oraz Kurczak Z Karczochami.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić skórę i kości z piersi kurczaka.
Piersi z kurczaka pokroić w paski i odstawić na bok.
Roztopić 3 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać grzyby i cebulę, i smażyć 6 protokół.
Dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół.
Usuń mieszaninę grzybów z patelni.
Roztopić 2 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu; dodać paski kurczaka, i gotować 10 minut lub aż kurczak będzie miękki. Wymieszać z winem i gotować 5 minut. Powrót mieszaniny grzybów do patelni, dobrze mieszając.
Roztopić pozostałe 4 łyżki masła w małym rondlu.
Ubić w mące do wymieszania i wygładzenia. Stopniowo ubijać w mleku i gotować, ubijając stale, 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać karczochy i kolejne 3 składniki.
Łyżka mieszanki kurczaka w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali; top równomiernie z mieszaniną karczochów.
Piec w 300 przez 15 minut lub do bąbelków.
Posypać natką pietruszki.
* Bulion z kurczaka można zastąpić białym winem.