Kurczak z garnkiem słodko-kwaśnym
Słodko-kwaśny Crock Pot Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 502 kalorie, 30g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 44 fanów. Mieszanka cebuli, instant Chicken bouillon granulki, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać szybkie gotowanie tapioca można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Ciasteczka Melasy Imbirowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek Crock słodko-kwaśny kurczak, Garnek Crock słodko-kwaśny kurczak, oraz Cara ' s Sweet and Sour Crock Pot Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 włożyć warzywa na dno garnka.
Posypać szybkie gotowanie tapioka na warzywa. 2
Połóż kurczaka na wierzchu. 3
Połącz wszystkie inne składniki z wyjątkiem gotowanego ryżu w małej misce do mieszania; dobrze wymieszać.
Polej kurczaka.4 przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.5 przed podaniem zrobić ryż.
Podajemy słodko-kwaśnego kurczaka na gotowanym ryżu.6 resztek można podgrzać w kuchence mikrofalowej.